Πολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας

Καλώς ήρθατε στην Αθήνα, στην κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Στην πρωτεύουσα της χώρας όπου ευδοκίμησε ο όρος «φιλοξενία», που σημαίνει «αγαπώ τον ξένο». Ακόμη και στα αγγλικά η λέξη περιλαμβάνει τον όρο «σπίτι» (hospitality) που σημαίνει «κατοικία». Εδώ λοιπόν θα βρείτε, στο ιδανικότερο σημείο της πόλης, την «κατοικία» σας, για όσο καιρό μείνετε στην Αθήνα.
Ιδανική τοποθεσία στην Αθήνα - Luxury Apartments Αθήνα

Ιδανική τοποθεσία στην Αθήνα

Ιδανικότερη τοποθεσία, από αυτή που βρίσκονται τα διαμερίσματα, δεν υπάρχει στην Αθήνα για τον επισκέπτη. Ξεκινώντας από την καρδιά της Αθήνας, μπορείτε να επισκεφθείτε ό,τι θέλετε και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και με τα πόδια. Αρχαιολογικοί χώροι, χώροι πολιτισμού, μουσεία, παραδοσιακά σημεία της πόλης, η νυχτερινή διασκέδαση και πολλά άλλα, είναι δίπλα σας.

Και αν δεν θέλετε να περπατήσετε, σε 200 μέτρα υπάρχει στάση του μετρό, αλλά και στάσεις λεωφορείων προς κάθε κατεύθυνση. Τα μεγαλύτερα νοσοκομειακά κέντρα της πόλης και οι Πρεσβείες των περισσότερων χωρών καθώς και οι μεγάλοι χώροι όπου διεξάγονται συνέδρια ιατρικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, βρίσκονται σε πάρα πολύ κοντινές αποστάσεις.

Δείτε την τοποθεσία

Ιδανική τοποθεσία

Tα LUXURY APARTMENT ATHENS βρίσκονται κοντά στην πιο αριστοκρατική και συνάμα ασφαλή περιοχή της Αθήνας, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και στην Εθνική Πινακοθήκη. Συνδυάζουν την κομψή αγορά του Κολωνακίου καθώς επίσης και το καλό φαγητό, με γνωστά εστιατόρια και μπαρ. Βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από τη στάση μετρό «Μέγαρο Μουσικής».

Πολυτέλεια & στυλ

Πολυτελή διαμερίσματα με σύγχρονη διακόσμηση που παραπέμπει στο σύγχρονο μοτίβο της Αθήνας, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με την ατέρμονη θέα της Ακρόπολης και της πόλης της Αθήνας. Tα LUXURY APARTMENT ATHENS ενδείκνυνται τόσο για διακοπές όσο και για επαγγελματικές επισκέψεις. Στην ευρύτερη περιοχή των διαμερισμάτων πραγματοποιούνται διάφορα συνέδρια ιατρικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και μεγάλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Παροχές & άνεση

Και στα τρία διαμερίσματα υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ (με χρέωση 12 € / ημέρα) και η μετάβαση από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μπορεί να επιτευχθεί τόσο με ταξί (διάρκεια 40 λεπτά) όσο και με μετρό (διάρκεια 30 λεπτά). Η άνεση είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά και των τριών διαμερισμάτων εξ αιτίας των αναπαυτικών χώρων και της σωστής διαρρύθμισης η οποία συνδυάζεται απόλυτα με την πολυτέλεια που παρέχουν τα διαμερίσματα και κάνουν την διαμονή όλων των ενοίκων μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία!

Luxury Apartments Αθήνα 1
Luxury Apartments Αθήνα 2
Luxury Apartments Αθήνα 3
Luxury Apartments Αθήνα 4
Πολυτέλεια & άνεση

Πλήρως εξοπλισμένα πολυτελή διαμερίσματα

Απευθείας κράτηση μαζί μας στις καλύτερες τιμές
Θα ήθελα να μάθω διαθεσιμότητα και τιμές
για &
4 άτομα
1 διπλό κρεβάτι & 1 καναπέ κρεβάτι
Τιμές / διανυκτέρευση / διαμέρισμα
Χαμηλή σεζόν
01.11 - 30.04
Υψηλή σεζόν
01.05 - 31.10
80 90
2 άτομα
1 διπλό κρεβάτι
Τιμές / διανυκτέρευση / διαμέρισμα
Χαμηλή σεζόν
01.11 - 30.04
Υψηλή σεζόν
01.05 - 31.10
80 90
3 άτομα
1 διπλό κρεβάτι & 1 καναπέ κρεβάτι
Τιμές / διανυκτέρευση / διαμέρισμα
Χαμηλή σεζόν
01.11 - 30.04
Υψηλή σεζόν
01.05 - 31.10
100 120