Τοποθεσία

Κατοικώντας σε κάποιο από τα διαμερίσματά μας σημαίνει ότι κατοικείτε στην καρδιά της Αθήνας.

Κοντά σε όλα τα σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, και από αυτά η Αθήνα είναι γεμάτη. Από την περιοχή Χίλτον όπου βρίσκονται τα διαμερίσματα, μπορείτε να επισκεφθείτε την Ακρόπολη που απέχει περίπου 2,8 χλμ χρησιμοποιώντας το μετρό ή, αν θέλετε, πάτε με τα πόδια, περνώντας από το διαχρονικό διοικητικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας, που ορίζεται από την πλατεία Συντάγματος και τον πεζόδρομο της Ερμού. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε ακόμη περισσότερα σημεία ιστορικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, όπως η Βυζαντινή Εκκλησία της Καπνικαρέας, κτίσμα του 11ου αι., η πλατεία Μοναστηρακίου, ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αεροπαγίτου και στη συνέχεια να αφεθείτε στη μαγεία των στενοσόκακων της Πλάκας, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης. Θα γνωρίσετε από κοντά όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, όπως οι Αέρηδες στο Μοναστηράκι, ο Ναός του Ηφαίστου στο Θησείο, η Ρωμαϊκή Αγορά, το θέατρο Ηρώδου του Αττικού, η Πύλη του Ανδριανού και πολλά άλλα. Επίσης, χρησιμοποιώντας πάντα το Μετρό, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, όπου εκτίθενται πολλά και διάσημα εκθέματα της ελληνικής κλασσικής περιόδου.

Πέρα όμως από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε πολλά άλλα Μουσεία, τα οποία είναι άφθονα στην Αθήνα. Στην επίσκεψή σας στην Ακρόπολη, επιβάλλεται να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου εκτίθενται όλα τα ευρήματα από τον χώρο της Ακρόπολης, σε μια μοναδική μουσειακή διάταξη.

Άξιας αναφοράς και ενδιαφέροντος είναι η Εθνική Πινακοθήκη, που απέχει 300 μ. από τα διαμερίσματά μας, το Βυζαντινό Μουσείο 5 λεπτά με τα πόδια, το Μουσείο Μπενάκη 10 λεπτά με το πόδια, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 10 λεπτά με τα πόδια, το Κτίριο της Παλιάς Βουλής, έδρα του πρώτου Ελληνικού Κοινοβουλίου τον 19ο αι. και το Ιλίου Μέλαθρον, κατοικία του Ερρίκου Σλήμαν, αρχαιολόγου με ανασκαφές στην Τροία και τις Μυκήνες, και τα δύο προσβάσιμα σε 10 λεπτά με το μετρό, καθώς και το Ευγενίδειο Ίδρυμα με το Πλανητάριο, προσβάσιμο με ταξί ή με λεωφορείο.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραληφθεί μια επίσκεψη στο νέο πολιτιστικό χώρο της Αθήνας, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου στεγάζονται η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Εθνική Λυρική Σκηνή, δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου μπορείτε να συνδυάσετε την πολιτιστική επίσκεψη με την αναψυχή σας δίπλα στην τεχνητή λίμνη και στους απέραντους χώρους πρασίνου που υπάρχουν στο χώρο αυτό.

Τέλος, επιβάλλεται μια επίσκεψη στο Μέγαρο Μουσικής, ένα πραγματικό στολίδι πολιτισμού της Αθήνας με πολλές συναυλίες κλασσικής μουσικής και πολλές εκθέσεις, που απέχει 200 μέτρα από τα διαμερίσματα.

Luxury Apartments Αθήνα 1
Luxury Apartments Αθήνα 2
Luxury Apartments Αθήνα 3
Luxury Apartments Αθήνα 4

Η Αθήνα, πέρα από κοιτίδα του πολιτισμού, είναι και η πρωτεύουσα της αναψυχής.

Η Αθήνα, πέρα από κοιτίδα του πολιτισμού, είναι και η πρωτεύουσα της αναψυχής. Κάθε στιγμή της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το ποτό σας στα πολυάριθμα καφέ και μπαρ που βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και στην κοντινή κοσμοπολίτικη συνοικία του Κολωνακίου. Το μεσημέρι και το βράδυ μπορείτε να απολαύσατε το γεύμα σας ή το δείπνο σας είτε στα εστιατόρια της περιοχής είτε, πιο παραδοσιακά, στις ταβέρνες της Πλάκας και του Μοναστηρακίου, όπου θα δοκιμάσετε το μοναδικό παραδοσιακό γύρο της Ελλάδας, αλλά και πολλά άλλα παραδοσιακά πιάτα, έχοντας θέα την Ακρόπολη. Φυσικά μια επίσκεψη στην κορυφή του Λυκαβηττού, για να απολαύσετε την θέα όλης της Αττικής πίνοντας τον καφέ σας ή το αναψυκτικό σας, θα πρέπει να βρίσκεται στο πρόγραμμά σας.

Η ημέρα όμως, στην Αθήνα, συνεχίζεται και τη νύχτα. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της νυχτερινής ζωής της Αθήνας πίνοντας το ποτό σας σε διάφορα μέρη, όλα προσβάσιμα με τα πόδια, αλλά και να παρακολουθήσετε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων, μέχρι αργά τη νύχτα και να συμμετάσχετε στις ελληνικές βραδιές που διοργανώνονται σε διάφορους χώρους στην πόλη, με ελληνική μουσική και πολύ κέφι.

Street view